Sevens brengt warmte bij je thuis!

Als betrouwbare brandstofleverancier staat Sevens garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit. Dankzij onze eigen opslagcapaciteit en een modern wagenpark kunnen wij steeds een snelle levering garanderen. Mazout, diesel, benzine of petroleum: voor alle types brandstoffen kan je bij Sevens terecht.

Brandstof voor verwarming

Sevens verdeelt 3 types stookolie voor verwarmingsinstallaties. Gasolie verwarming, gasolie extra en gasolie (extra) ecomaxx. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in petroleum. Elk type brandstof heeft zijn specifieke kenmerken.

Lees meer
Brandstof voor voertuigen

Diesel en benzines worden door Sevens aangeboden aan benzinestations en verdeelinstallaties. Van half november tot eind februari wordt diesel ook als winterproduct aangeboden.

Lees meer
Brandstofadditieven

'Antivries' is vrijwel het bekendste additief maar met de opkomst/verplichting van bio-componenten in brandstoffen worden fuelconditioners steeds belangrijker om ongemakken en schade aan verwarmingsketels en motoren te voorkomen.

Lees meer
Schone en veilige brandstof

Mazout is de enige moderne brandstof die zonder gevaar in grote hoeveelheden kan worden opgeslagen. Het is onontvlambaar waardoor er geen kans is op ontploffing. Mazout is trouwens meer dan ooit een schone energiebron die perfect gecombineerd kan worden met hernieuwbare energie.

Lees meer
Een controleerbare prijs

Doordat je onafhankelijk bent van een netwerk is de prijs van mazout altijd vooraf geweten. Je beslist bovendien zelf hoeveel, wanneer en bij welke leverancier je wil bestellen. Deze vrijheid laat je toe om de mazoutprijzen op te volgen en te bestellen als de prijs gunstig is.

Lees meer
Het hoogste comfort

Ketels met het Optimaz- of Optimaz-elitelabel zetten elke druppel mazout voor bijna 100% om in warmte. Dit is niet enkel beter voor het milieu maar heeft uiteraard ook een gunstige invloed op je verwarmingsuitgaven.


Lees meer

  • SEVENS PETROLEUMPRODUCTEN NV
    Nijverheidsstraat 31, 3580 Beringen