Meer dan tanken alleen!

De Sevens Service Stations staan bekend om hun scherpe prijzen, uitgebreide shops en klantvriendelijke medewerkers. Tesamen met het kwalitatieve aanbod aan brandstoffen en de schitterende bereikbaarheid resulteert dit jaar na jaar in een mooie groei van het klantenbestand. Voor ons dé motivatie om te blijven investeren in onze infrastructuur, onze mensen én onze klanten!

Uitstekende bereikbaarheid

Onze service stations aan de Astridlaan en de Leopoldlaan in Overpelt zijn uitstekend bereikbaar. De tankstations zijn 24/7 toegankelijk. ’s Nachts worden onze terreinen volledig verlicht en waken beveiligingscamera’s mee over je veiligheid.

Gemakkelijk betalen

Naast de pompen zijn er betaalautomaten aanwezig die de meest gebruikelijke betaalkaarten aanvaarden en uiteraard ook je persoonlijke Sevens tankkaart. In het service station aan de Astridlaan kan je tijdens de openingsuren ook cash afrekenen in de shop.

Je persoonlijke tankkaart

Particulieren, zelfstandigen en bedrijven genieten met de Sevens tankkaart van de vele voordelen. Je kan je persoonlijke tankkaart tijdens de openingsuren aanvragen in de shop of via e-mail.


  • SEVENS SERVICE STATION
    Astridlaan 278/2, 3900 Overpelt

  • SEVENS SERVICE STATION
    Leopoldlaan 2, 3900 Overpelt